Mälardagen

Skriv ut
Senast uppdaterad fredag, 26 april 2013

 

MARKNADSFÖRINGSPROJEKT FÖR ESA

         Att utöva amatörradio är väl lika socialt som Facebook ?

ESA är precis som alla andra organisationer beroende av sina medlemmar och deras aktiviteter. ESA möjliggör för oss att utöva vår radiohobby tillsammans med andra med liknande och samma intressen. För att det skall vara möjligt att upprätthålla verksamheten på sikt behövs det förutom ekonomiska resurser även aktiva medlemmar och ett visst medlemstillskott.

För att testa våra vingar och utröna hur vi skall göra oss attraktiva för potentiella sändareamatörer har vi beslutat deltaga i Mälardagen i Strängnäs. Mälardagen går av stapeln 17 aug 2013 mellan 10.00 och 15.00

Mälardagen arrangeras av Sörmlands läns bildningsförbund och är kostnadsfritt. Bildningsförbundets syfte med att arrangera Mälardagen är bland annat att

  • Visa upp föreningens aktiviteter och få ett ansikte utåt
  • Erbjuda en trevlig familjedag och behaglig atmosfär
  • Lyfta fram föreningar som speciellt vänder sig till ungdomar

Det brukar vara cirka 60 olika föreningar av alla de slag och kanske blir det 1500-2000 besökare om vädret är lämpligt.Vi tänker ha ett tält på 3 x 3 meter och bemanna och presentera ESA och radiohobbyn med hjälp av ”vikväggar” ,köra lite CW och andra aktiviteter som kan ge mersmak för besökarna. Detaljplanering pågår. För att locka besökarna att ”gå runt” kommer arrangörerna att ha en pristävling där varje förening får ha en fråga och där svaret skall finnas i ”tältet”. Priser kommer att utdelas.

Har du tips eller frågor kontakta gärna Ingvar SM5YDD ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   ).

Vi kommer att informera om Mälardagen på nästa månadsmöte.

 

2013-04-26

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (Mälardagen SK5LW hemsida.doc)Mälardagen SK5LW hemsida.doc[ ]51 Kb